jogging lopen ultralopen

Doet jouw sportclub al mee?
Van hand tot hand, van gemeente tot gemeente met je sprotclub. (foto friedenslichtlauf Deutschland)

Ben je sportief aangelegd en kriebelt het om het vredeslicht mee te dragen naar het volgende dorp of stad?  Word jij die schakel om het vredeslicht mee over Vlaamse wegen te verspreiden op sportieve wijze? Ben je in in staat om de 10 km te joggen of lopen zonder problemen? Grijp de kans om deel uit te maken van de mooiste, maar wellicht ook de langste menselijke ketting in van land. Want na 3800 km, ben jij misschien wel de schakel die ervoor zorgt, dat andere mensen de boodschap mogen ontvangen. Een goed voorstel om aan je collega’s van de sportvereniging voor te leggen?

De sportiefste ketting
Van hand tot hand, van ziel tot ziel (foto friedenslichtlauf Deutschland)

Een aantal sportieve prominenten hebben hun medewerking al toegezegd. Zij kunnen plots verschijnen en meelopen met je sportslub.

Schrijf je in en loop het vredeslicht naar de volgende groep.

Neem je een deel van het parcours voor jouw rekening?

Dit lopend vuurtje weet zich een weg te banen dank zij jullie inspanningen. Je draagt het vredeslicht naar het volgende dorp op gemeente. Ben je bereid om deze kinderen te helpen? Wil je bijdragen tot het welslagen van dit project?…… Laat dan alvast iets van je horen.

Burgemeester Jos uit Beernem geeft alvast het goede voorbeeld.

Lopers van JC De Pinte zijn klaar om het vredeslicht over te brengen naar .......
In Boutersem heeft men de smaak te pakken.

Dit lopend vuurtje weet zich een weg te banen dank zij jullie inspanningen. Daarenboven is er een mogelijkheid om de tocht te laten sponsoren wanneer jouw loopvereniging een goed doel heeft uitgekozen. Ben je bereid om mee te werken aan het welslagen van dit project……; Laat dan alvast iets van je horen.