Kilometerkaart

Koop hier je kilometerkaart
Van Gent tot De Haan met en voor Jean Paul.
nummer1

Met Jean Paul van Gent tot De Haan

De fakkeltocht van het Vredeslicht is wellicht voor elke sportieveling iets om naar uit te kijken. Ook jij kan deel uitmaken van deze fakkeltocht. Het vredessymbool uit Bethlehem dat al over een afstand van 4500 km aan elkaar werd doorgegeven, komt misschien wel in jouw handen terecht. De organisatie koppelt graag aan dit lopend licht een goed doel. Het kiezen naar welk project het opgebracht geld wordt geschonken, wordt uitgekozen door de sportman of sportvrouw die we dit jaar in de kijker stellen.  Voor 2020 is dit Jean Paul Praet. Werelduurrecord houder op de 100 km. Je kan het goed doel van Jean Paul steunen door een kilometerkaart te kopen.

Kilometerkaart….

Elke loopvereniging die wenst deel te nemen, kan zich inzetten voor het goede doel.  De tocht kan je laten sponsoren door mensen, bedrijven uit de buurt. Maar je kan ook in je eigen streek kilometerkaarten verkopen. Voor deze tocht is de afstand 160 kilometer . Dus worden er 160 kilometerkaarten verkocht aan €30. Elke kilometerkaart wordt maar 1 maal verkocht. Zo kan Piet de eigenaar worden van kilometer 98 op het grondgebied van Tielt. De aankoopprijs per kilometer is minimum €30. De sponsor krijgt hiervan een bewijs opgestuurd. Meerder kilometers aankopen is voor elke particulier uiteraard mogelijk.

nummer1
nuymmer2

Waar kan ik een kilometerkaart kopen?

Scholen,  gemeentebesturen, de atletiekclub zelf. Informeer je bij de onderstaande contactpersonen waar je een kilometerkaart kan kopen? Koop je een kilometerkaart, dan krijgt je er een kaarsje van het vredeslicht gratis bij. Elke kaart is slechts één keer beschikbaar. Op het einde van de rit wordt er bekendgemaakt hoeveel de actie heeft opgebracht. Uiteraard door Jean Paul zelf.

Schijn jouw licht en koop een kilometerkaart voor amper € 30 per kilometer
U steun voor het vredeslicht wordt oprecht gewaardeerd door de lopers. (foto friedenslichtslauf.de)
Schijn je licht over kinderen die opgroeien in armoede.
Doe mee aan de tocht van het vredeslicht. (foto unsplash)