logo vredeslicht.be

Mooi logo.

23517621_129473927718655_3981748793770041335_n

Velen zijn het er over eens. Het logo van het vredeslicht België is een sterk herkenbaar logo. Het logo zit daarenboven vol symboliek

Mensen herkennen in het logo een menselijk figuur. Het kan een kind, man of een vrouw zijn. Deze figuur ontvangt iets, maar kan hetzelfde moment ook iets schenken aan anderen. Het kunnen bloemen, vriendschap of mooie woorden zijn waar mensen vanbinnen warm van worden.

Tijdens deze donkere periode schenken wij een licht aan elkaar.

Het vuur als symbool.

Vuur geeft mensen licht en warmte. Maar het kan ook vernietigend zijn.

De vlam van het vredeslicht is een vuur dat geen zaken wenst te beschadigen, maar warmte en licht wil brengen in het leven van mensen met positief nieuws. Het is onze wens om alle mensen bij het ontvangen van dit licht, een boodschap mee te geven, zodat we door het goede nieuws uit het Midden-Oosten met elkaar verbonden kunnen worden.

Samen komen tot dezelfde geest/gedachte.

Onze wereld kent veel uitdagingen vanuit menselijk, economisch en ecologisch oogpunt. Wie het embleem anders bekijkt, ontdekt 2 lichamen, die samen komen in eenzelfde geest. Problemen uit onze samenleving pakken we dus het best samen aan, door overleg en samenwerking.

Bescherming van het logo.

Het logo werd voorzien van een bescherming en mag niet worden gebruikt zonder toestemming van de organisatie. Neem contact op met het hoofdverdeelpunt om kennis te nemen van de voorwaarden tot gebruik van dit logo.