!!! OMLEIDING WERKEN NEVELE !!!

Update vrijdag 17 mei 2019…..  Schepen van openbare werken Deinze op facebook donderdagavond 16 mei 2019

Aandacht!
Werken op N437 tussen de Steenputstraat en Landegemstraat. (Nevele)

Door, o.a. de goede weersomstandigheden zijn de asfalteringswerken op de N437 vlugger kunnen uitgevoerd worden dan voorzien.
Door de goede samenwerking tussen de wegbeheerder, de aannemer en de stad zal de weg morgenvroeg rond 08.00 opnieuw opengesteld worden voor het verkeer.

 

 • Johan Cornelis

  tweede schepen CD&V

  Johan Cornelis

  Functie(s)

  • Openbare werken Landbouw Stations  Noodplanning en preventie  Ontvangst jubilarissen

  Contact Adres Nevelestraat 36   9850 Deinze  GSM  0473 82 29 97   E-mail  johan@deinze.be   

 

 

Werken ter hoogte van Nevele.   Tip: Volg deze route.

update: maandag 13 mei 2019…..Ten gevolge van werken ter hoogte van de Aldi in Nevele is een stuk van 500 meter hoofdweg volledig afgesloten. Wie zich aan de Aldi in Nevele bevindt, kan via deze weg onmogelijk over de brug tot in het dorp van Nevele geraken.

Ook de verbinding tussen de N437 en het dorp werd volledig afgesloten. De werken nemen een tweetal weken in beslag en veroorzaken cruciale hinder op deze belangrijke verkeersas.

Komende van Brussel, Gent en Drongen doet u er goed aan om de E40 te nemen. Neem hierbij afrit 12 Nevele. Aan het einde van de afrit draait u naar rechts af. Je neemt de brug over de autosnelweg. Mensen uit Drongen nemen best de autosnelweg afrit van Baarle-Drongen (Vandervalk)  richting Oostende.

Komende van Oostende, Brugge en Aalter, rijdt u eveneens afrit 12 Nevele af. U slaat rechts in richting Nevele. De brug van de autostrade bevindt zich achter u.

Schermafdruk van 2019-05-13 21-44-23

Volg de weg ongeveer een kilometer. Opgepast……. Er zijn een 2 tal scherpe bochten op deze hoofdweg.

Schermafdruk van 2019-05-13 21-44-52

In de verte ontdekt u wellicht de werken. Als we u een tip kunnen meegeven, doen we dit graag. ….. Stel uw GPS systeem in op de Ijsbeerlaan in Nevele. Neem de ijsbeerlaan tot aan de gezusters Lovelingstraat. Sla links af richting centrum Nevele. U komt voorbij het postgebouw van Nevele. Aan het T kruispunt neemt u de weg naar rechts, richting kerk. U komt voorbij de kerk. Aan de kerk vindt u een eerste kleinere parking.

Om naar de parking van de gemeenteschool te rijden, slaat u aan de rotonde ter hoogte van de kerk links in. U komt uit aan het kanaal. Sla aan het kanaal rechts in. Na ongeveer een 300 meter bereikt u de grote parking van de gemeenteschool.