steunpunt Roeselare

Vredeslicht komt nu ook aan in Roeselare.

De kerstmarkt in Roeselare groeit elk jaar aan. Iedereen krijgt de kans om er aan mee te doen. Zowel de horeca, maar ook particulieren maken deel uit van de kerstsite die elk jaar wordt uitgebouwd. De ijspiste zorgt voor een aangename beleving van het kerstgebeuren.

Maar de drukte van de kerstmarkt kan ook voor wie dit wenst eventjes worden doorbroken. Op 22 december kan iedereen die het wenst een kaarsje komen aansteken in de augustijnenkerk van het klein seminarie.

Zondag 22 december 2019 .

Mensen worden uitgenodigd om een klein licht aan te komen steken tussen 14u. en 18u. . Een licht dat door mensen over een afstand van meer dan 4800 kilometer aan elkaar werd doorgegeven;  Hiermee proberen we ruimte te creëren om even te verpozen in de drukke kersttijd.  Met de schrijfmuur in de kerk krijgers bezoekers de gelegenheid om er een boodschap achter te laten. Een boodschap die heel divers kan zijn.  Er wordt ook kinderanimatie voorzien. Er is ook een optreden van een koor.

Afiiche Roeselare

Kerstvieringen met het vredeslicht.

Mensen die de viering bijwonen, krijgen de gelegenheid om het vredeslicht mee te nemen naar de eigen feesttafel. Voor het transporteren voorzien we bijzondere transportkaarsen, die je na de viering kan aanschaffen.In Roeselare voorzien met 8 steunpunten waar indien u dit wens, het vredeslicht kan komen ophalen.

Kerstvieringen dinsdag 24 december 2019

16u: H. Hart
17u30: H. Godelieve
18u: O.L.Vrouw
23u: Sint-Michiel

Kerstvieringen woensdag 25 december 2019

25 december:
9u30: H. Hart
10u: H. Godelieve
10u30: Sint-Michiel