Aanmelden bij een hoofdverdeelpunt

Afhalen van het Vredeslicht bij jouw Hoofdverdeelpunt

– Mensen die hun interesse voor het vredeslicht laten blijken, worden uitgenodigd om contact op te nemen met de coördinatoren van jouw regio. (zie contacten) Men zal u nadere instructies meegeven op welke wijze mensen het vredelicht kunnen komen afhalen. Deze online inschrijving wordt verwerkt om contact te nemen met het hoofdverdeelpunt. Om redenen van preventieve maatregelen (Corona) worden mensen bij het overschrijden van de toegestane limiet uitgenodigd om op een ander moment het vredeslicht te komen halen. Hiervan wordt u per mail of telefonisch op de hoogte gebracht.  Vergeet je ook je mondmaskertje niet? Dan blijven we alvast zorg dragen voor elkaar.  Wij kijken uit om u te kunnen verwelkomen en willen je danken om het vredeslicht te helpen verspreiden. Mogen we u uitnodigen om kennis te nemen van de huidige Coronamaatregelen (zie Homepagina van deze website)

Naam

Voornaam

Telefoon

Adres

postnummer gemeente

Geef hier je e-mail adres op

Afhalen van het vredeslicht bij een hoofdverdeelpunt? Schrijf je dan hier in.

"Ik/Wij zullen het vredeslicht op de volgende data afhalen bij het hoofdverdeelpunt van

Om het vredeslicht goed te kunnen transporteren bieden wij vrijblijvend een aantal transportkaarsen aan. De opbrengst wordt gebruikt om de activiteiten van de Vzw Vredeslicht verder uit te bouwen. Wenst u de officiële transportkaarsen met logo van het vredeslicht aan te kopen?
Wenst u geen kaarsen aan te kopen, laat dan onderstaande invulvelden gewoon open. U kan ook een eigen lantaarn met kaars meebrengen.

Ja, ik wens kaarsen aan te kopen.Nee, hartelijk dank.

Aantal kaarsen (ter plaatse te bekomen): 1 kaars:/ 10 kaarsen:
Aantal dozen (20 kaarsen per doos)

lamp-4042945_1920
_DSC5676LR
Sta jij al op de kaart? Aanmelding van een Verdeelpunt.

Word ook jij een verdeelpunt?  Vul dan hier je gegevens in. Deze pagina is bestemd voor zowel particulieren, groepen, verenigingen, sportievelingen, scholen, parochies en gemeentes, andere .. Met dit gratis aanmeldingsformulier wordt u op uw locatie een steunpunt van het vredeslicht. We willen u hiervoor danken. Lees vooral ook onze tips en suggesties goed door.  Dit kan jullie vooral helpen! Veel succes toegewenst met het initiatief.

Affiche 1

Ben je van plan om een eigen verdeelpunt op te richten? Dan kan je gebruik maken van ons gratis inschrijvingsdocument. Het invullen van deze gegevens is vooral handig. Een dag later staat ook jouw verdeelpunt op de kaart. Zo weten mensen bij jou in de buurt het vredeslicht makkelijker  te vinden.

Naam

Voornaam

Adres waar het vredeslicht zal worden verdeeld...

Postnummer en Gemeente/Stad van de verdeling.

Email

Telefoon (gewenst)
Datum evenement:
Tijdstip waarop het vredeslicht zal verdeeld worden
Bijkomende informatie. Laat hier een bericht na.

Gebruiksaanwijzing en Suggesties

Ik wens gebruik te maken van een gratis verzekering voor mijn medewerkers

JaNeeOverslaan

Indien u ja heeft geantwoord. : Graag de naam van de vereniging, de datum, en de gegevens van de vrijwilligers die meewerken.