Handleiding voor sportieve mensen

Vredeslicht is onderweg naar het volgende dorp
Van hand tot hand, van gemeente tot gemeente met je sportclub. (foto friedenslichtlauf Deutschland)

Een lopend vuur onderweg met onze joggers, lopers, wandelaars en fietsers

Word jij die schakel om het vredeslicht mee op sportieve wijze over onze wegen te verspreiden? Ben je bereid om een zelf te beplaen afstand te joggen, te lopen, te wandelen of fietsen? Neem dan deze uitnodiging aan! Grijp dan de kans om deel uit te maken van de warmste ketting in Europa. Na 3800 km, verspreid over 30 landen, ben jij misschien wel de schakel die ervoor zorgt, dat andere mensen de boodschap van hoop, samenhorigheid en vrede mogen ontvangen.

Al lopend, fietsend of wandelend een brandend vuur overbrengen?

Een vuur overbrengen is een boeiende klus. Dit op een veilige manier te realiseren is een enorme meerwaarde. Met onderstaande weetjes en tips bieden we u aan aantal tools aan om het vredeslicht in veilige omstandigheden over te brengen. Heel wat ervaringen in binnen-en buitenland werden samengebundeld op deze website.  Wil je meer informatie verkrijgen? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze bestuursleden. (zie contacten)  Heb je andere vragen? Aarzel dan ook vooral niet om ons hierover aan te spreken.

Handleiding voor wandelaars
Van hand tot hand, naar het volgende dorp (foto Kuurne)
Handleiding voor fietsers
Van hand tot hand, naar het volgende dorp (foto Koksijde)
Handleiding voor lopers-joggers
Van hand tot hand, naar het volgende dorp (foto Vleteren)

Dank aan alle medewerkers.

Het Vredeslicht Onderweg van Gent – Deinze- Tielt- Meulebeke.

Het vredeslicht legt op zaterdag 17 december 2022 vanaf Gent 10u00 een weg af over De Pinte  (12u30) (afsplitsing vanuit De Pinte Sint Martens Latem: 16u00)  Nazareth 13u45, Deinze 15u15  Machelen aan de Leie (16u15) Gottem (16u45), ): Dentergem 17u00 – Aarsele 18u00 –Kanegem 18u45– Tielt 20u00 – Meulebeke 21u30.

 

Het vredeslicht weet zich een weg te banen dank zij jullie inspanningen.  Voor éénieder die hiertoe een bijdrage kon leveren, zijn we u bijzonder dankbaar!  We doen dit graag met u samen.