Florian Silbereisen opent de kerstmarkten in Duitsland met een Adventsfest op zaterdag 30.11.2019 op ARD1

Het vredeslicht komt aan in het Duitse Suhl…..

Elk jaar presenteert Florian Silbereisen het Adventsfest der 100.000 Lichter. De ARD ORF en SFR (Zwitserse tv) is er vanaf 20.15 live bij. Traditioneel kondigt Florian Silbereisen dan de opening van de kerstmarkten over heel het Duits grondgebied aan. Elk jaar weet de moderator de grootste sterren van het Duitse charmelied te strikken. De uitzending gaat rechtstreeks op antenne. Het Duitse ARD 1’das erste’ de ORF en de Zwitserse zender SFR zijn er bij.   Alles gaat hier live. Er kan van alles mislopen en dit maakt het wellicht zo aantrekkelijk.

In 2012 groeiden de kijkcijfers heel snel. Toch bleef de familiale sfeer die de uitzending kenmerkte, bewaard. Iedereen is het er over eens. Deze jaarlijkse eurovisieuitzending brengt mensen in de juiste kerstsfeer. Het podium straalt het kerstmisgevoel terug helemaal uit. En Florian is de ster die samen met het vredeskind uit Oostenrijk het vredeslicht op het podium laat schitteren.

In 2017 bekeken in Duitstalig Europa meer dan 7 miljoen kijkers de uitzending. En elk jaar dikken deze kijkcijfers aan. Veel gezinnen uit de Benelux, Polen, Tsjechië en Hongarije willen voor geen geld deze afspraak met het vredeslicht missen.

Ga verder naar:

 

De grote adventsshow: 100 000 lichter

Photos
Leave a Comment

Event Details