informatie voor steunpunten.

Word een onderdeel van het internationaal vredeslicht.

Een vredeslichtsteunpunt oprichten? Dat kan!

Gelieve rekening te houden met volgende wenken, zodat u het vredeslicht kunt geven als een privépersoon of groep in uw regio.

– Bepaal de locatie en het tijdstip van uw lichtverdeling en geef graag een seintje aan de burgemeester van uw stad of gemeente. Wil de burgemeester je persoonlijk ontvangen? Maak dan alvast een afspraak.

  • Registreer uw vredeslicht-verdeelpunt gratis op www.vredeslicht.be/nieuw steunpunt.  Uw verdeelpunt wordt vervolgens vermeld op de site van het vredeslicht.
  • U ontvangt een beschermd Logo (gebruik dit alleen voor publicaties). Een vredeslicht – kleurenvlieger en digitale postersjabloon / mediaberichtgeving voor uw gebied. (werkt momenteel nog niet)
  • Haal het vredeslicht op bij een hoofdsteunpunt of een ander steunpunt en deel het uit op uw plaatselijk verdeelpunt op een moment dat je zelf kan bepalen.
  • Het vredeslicht wordt overal kosteloos gedeeld.
  • Ons logo wordt niet onmiddellijk gerelateerd aan andere organisaties, tenzij de goedkeuring werd verkregen door een medewerker van www.vredeslicht.be of een geregistreerd persoon van een hoofdsteunpunt.
  • Voor het transport van het vredeslicht met de NMBS / de Lijn / MIVB heeft u een vergunning nodig. Neem hiervoor contact op met vredeslicht.be
161211_Friedenslicht_Zuerich-5917

—- Bij de NMBS  mag het vredeslampje niet worden vervoerd als een open vlam of met benzinelampen. In ons aanbod op www.vredeslicht.be (materiaal) vindt u de officiële NMBS-transportkaars en andere vredeslichtartikelen. Voor de Lijn en MIVB moet nog worden een vergunning aangevraagd.

Geef vreugde en vertrouwen – maak deel uit van ‘de Internationale vredeslichtbeweging!’ One big lightning family