Voorwaarden Lopers

Voorwaarden lopers Vredeslicht.

Ultraloop-Joggers-Lopers.
Het vredeslicht wordt dit jaar overgebracht van Boutersem naar De Haan. Via Leuven naar Mechelen. Van Mechelen naar Gent. Van Gent naar Beernem en van Beernem naar Brugge. Van Brugge naar De Haan. We willen u danken voor het engagement om met het vredeslicht een goed doel te helpen realiseren.

Gemeentebestuur.
Bij het gemeentebestuur wordt een plan van de route ingediend. In samenspraak met de verantwoordelijke wordt bekeken of er al dan niet politiebegeleiding moet worden voorzien. Aanbevelingen van het gemeentebestuur moeten altijd worden gevolgd. De fakkelloop kan maar pas doorgaan op het moment dat je van de bevoegde personen ook toelating hebt gekregen.

Fakkels.
Er wordt met fakkels gelopen, die gratis te verkrijgen zijn. Vrijwillige bijdragen voor een goed doel worden graag in ontvangst genomen.

Shuttle dienst.
Voorzie ook een Shuttle dienst met vrijwilligers die jullie terug kan brengen naar de plaats waar je aan de looptocht begonnen bent.

Algemene informatievergadering.
Door uw deelname schrijft u zich in op de algemene informatievergadering op…….. in…….. Gelieve op voorhand in te schrijven.

Communicatie.
Neem contact op met de volgende groep aan wie je het vredeslicht zal doorgeven. Bespreek ook de datum, plaats en uur van overdracht.

Fuohesje.
Om de zichtbaarheid te bevorderen bevelen we een Fluohesje aan.

GSM
Zorg dat iemand bij de groep een GSM bij zich heeft. In nood kan je altijd iemand bereiken. Hou ook de contactgegevens van de vorige groep … en de groep die volgt bij de hand.

2 rijen.
Op gevaarlijke plaatsen en op de openbare weg wordt er gelopen in 2 rijen. Dit heeft een reden. Enkel de 2 voorste lopers dragen een fakkel. Zo reduceren we het brandrisico wanneer je met een fakkel achter en doorheen elkaar loopt. Let er ook op dat je bij drukke wegen steeds per twee loopt.

Fakkels
De fakkel in de hand wordt licht naar buiten toe gedragen. Laat de fakkels niet allemaal op hetzelfde moment opbranden. Wissel desnoods af. Maar zorg dat de fakkels steeds vooraan in de groep worden gedragen. Niemand loopt met een brandende fakkel achter een medeloper aan.

Looptempo
Het looptempo is ongeveer 8 km per uur (ca7,5km). A

Aansprakelijkheid.
De deelname om het vredeslicht over te brengen is op eigen risico. De organisator is niet aansprakelijk voor letsel of materiële schade aan de deelnemers. Brief op voorhand goed je medelopers over de gevaarlijke punten.

Bescherming persoonlijke gegevens.
Bij het evenement worden foto’s en film materiaal gemaakt. Door uw deelname verklaart u zich akkoord dat deze gegevens openbaar mogen worden gemaakt.

Alvast heel veel succes toegewenst.

Vredeslicht Vzw 0496 / 68 48 67

Recente berichten
Recente reacties
    Archieven
    Categorieën